Overslaan en naar de inhoud gaan

Autobrand zet parkeergarage ziekenhuis Heerlen onder rook

Geplaatst opvrijdag 24 mei 2019 - 18:26

Een autobrand in de parkeergarage van het Zuyderland-ziekenhuis in Heerlen heeft vrijdagavond voor rookontwikkeling gezorgd.

De bewaking van het ziekenhuis wist de autobrand gedeeltelijk te doven, maar moest toch de brandweer inschakelen om de klus definitief te klaren.

Nablussen
"Ze belden ons omdat de auto bleef roken", legt een woordvoerder van de brandweer uit. De brand bleek inderdaad nog niet uit te zijn, waardoor de brandweer begon met nablussen. Ook werd met een ventilator de rook uit de garage verdreven.

Wat de oorzaak is van de brand, moet nog onderzocht worden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen