Overslaan en naar de inhoud gaan

Autobrand zet parkeergarage ziekenhuis Heerlen onder rook

Geplaatst opvrijdag 24 mei 2019 - 18:26

Een autobrand in de parkeergarage van het Zuyderland-ziekenhuis in Heerlen heeft vrijdagavond voor rookontwikkeling gezorgd.

De bewaking van het ziekenhuis wist de autobrand gedeeltelijk te doven, maar moest toch de brandweer inschakelen om de klus definitief te klaren.

Nablussen
"Ze belden ons omdat de auto bleef roken", legt een woordvoerder van de brandweer uit. De brand bleek inderdaad nog niet uit te zijn, waardoor de brandweer begon met nablussen. Ook werd met een ventilator de rook uit de garage verdreven.

Wat de oorzaak is van de brand, moet nog onderzocht worden.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen