Overslaan en naar de inhoud gaan

Autobeurs InterClassics verplaatst naar zomer

Geplaatst opdonderdag 1 oktober 2020 - 16:13

De InterClassics oldtimberbeurs die normaal gesproken in januari in het MECC in Maastricht wordt gehouden, wordt vanwege de coronacrisis verplaatst naar de zomer.

Het auto-evenement staat gepland voor 24 tot en met 27 juni.

Verbouwing
Dat heeft de organisatie besloten na overleg met sponsoren en andere partijen die meedoen aan InterClassics. Een bijkomend voordeel is dat de verbouwing van het MECC dan klaar is, zodat er meer ruime beschikbaar is. Ook kan er in de zomer gebruik worden gemaakt van het buitenterrein.

Formule 1
Thema wordt de geschiedenis van de Nederlandse GrandPrix. Die had dit jaar voor het eerst sinds 1985 weer verreden moeten worden, maar ook hier gooide covid-19 roet in het eten. Op de autobeurs zal in ieder geval wel een collectie F1-bolides uit de geschiedenis van het circuit in Zandvoort te zien zijn.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen