Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto in voortuin Ittervoort: chauffeur onder invloed

Geplaatst opzondag 14 juli 2019 - 11:56

De bestuurder van de auto die zondagmorgen in de voortuin van een woning aan de Napoleonsweg in Ittervoort terecht was gekomen is een 23-jarige inwoner uit die plaats. Hij bleek onder invloed.

Dat heeft een woordvoerder van de politie gemeld. De bijrijder betreft een 40-jarige man waarvan de woonplaats nog niet bekend is.

Blaastest
Uit een blaastest is volgens de woordvoerder gebleken dat de bestuurder teveel had gedronken. Ook is een bloedtest afgenomen. De uitslag daarvan is nog niet binnen. Het ongeval vond rond 5:15 uur plaats op de N273. De auto scheerde rakelings langs een woonboerderij, voordat die in de berm tot stilstand kwam.

Lees ook: Auto scheert rakelings langs huis bij ongeval in Ittervoort

Pillen
De 40-jarige bijrijder is met enkele xtc-pillen gesnapt. Ook zal hij volgens de politiewoordvoerder een forse boete ontvangen, voor het beledigen van een agent.

Hond
Na het ongeluk waren de twee inzittenden in eerste instantie op de vlucht geslagen, maar de politie wist het duo in de kraag te grijpen. Een van de twee is tijdens zijn vluchtpoging door een hond gebeten.

De ontknoping van het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen