Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto in voortuin Ittervoort: chauffeur onder invloed

Geplaatst opzondag 14 juli 2019 - 11:56

De bestuurder van de auto die zondagmorgen in de voortuin van een woning aan de Napoleonsweg in Ittervoort terecht was gekomen is een 23-jarige inwoner uit die plaats. Hij bleek onder invloed.

Dat heeft een woordvoerder van de politie gemeld. De bijrijder betreft een 40-jarige man waarvan de woonplaats nog niet bekend is.

Blaastest
Uit een blaastest is volgens de woordvoerder gebleken dat de bestuurder teveel had gedronken. Ook is een bloedtest afgenomen. De uitslag daarvan is nog niet binnen. Het ongeval vond rond 5:15 uur plaats op de N273. De auto scheerde rakelings langs een woonboerderij, voordat die in de berm tot stilstand kwam.

Lees ook: Auto scheert rakelings langs huis bij ongeval in Ittervoort

Pillen
De 40-jarige bijrijder is met enkele xtc-pillen gesnapt. Ook zal hij volgens de politiewoordvoerder een forse boete ontvangen, voor het beledigen van een agent.

Hond
Na het ongeluk waren de twee inzittenden in eerste instantie op de vlucht geslagen, maar de politie wist het duo in de kraag te grijpen. Een van de twee is tijdens zijn vluchtpoging door een hond gebeten.

De ontknoping van het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen