Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto in voortuin Ittervoort: chauffeur onder invloed

Geplaatst opzondag 14 juli 2019 - 11:56

De bestuurder van de auto die zondagmorgen in de voortuin van een woning aan de Napoleonsweg in Ittervoort terecht was gekomen is een 23-jarige inwoner uit die plaats. Hij bleek onder invloed.

Dat heeft een woordvoerder van de politie gemeld. De bijrijder betreft een 40-jarige man waarvan de woonplaats nog niet bekend is.

Blaastest
Uit een blaastest is volgens de woordvoerder gebleken dat de bestuurder teveel had gedronken. Ook is een bloedtest afgenomen. De uitslag daarvan is nog niet binnen. Het ongeval vond rond 5:15 uur plaats op de N273. De auto scheerde rakelings langs een woonboerderij, voordat die in de berm tot stilstand kwam.

Lees ook: Auto scheert rakelings langs huis bij ongeval in Ittervoort

Pillen
De 40-jarige bijrijder is met enkele xtc-pillen gesnapt. Ook zal hij volgens de politiewoordvoerder een forse boete ontvangen, voor het beledigen van een agent.

Hond
Na het ongeluk waren de twee inzittenden in eerste instantie op de vlucht geslagen, maar de politie wist het duo in de kraag te grijpen. Een van de twee is tijdens zijn vluchtpoging door een hond gebeten.

De ontknoping van het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen