Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto volledig uitgebrand op A73 bij Reuver

Geplaatst opzondag 25 juli 2021 - 23:04

Een auto is zondagavond volledig uitgebrand op de A73.

De inzittenden konden het voertuig op tijd verlaten.

Dashboard
De brand ontstond rond 22:30 uur ter hoogte van Reuver. Volgens een correspondent ter plaatse reed de auto vanuit Roermond in de richting van Venlo. De twee inzittenden roken opeens een rare lucht. Niet veel later kwamen de vlammen door het dashboard.

De mannen twijfelden niet en het voertuig werd snel langs de kant van de weg gezet op de vluchtstrook, waarna de mannen de auto direct verlieten. In afwachting van de brandweer vatte het voertuig steeds meer vlam. Al snel werd snel duidelijk dat de auto niet meer te redden was.

Door de bluswerkzaamheden was de A73 in noordelijke richting enige tijd afgesloten voor verkeer. De auto zal worden afgesleept.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen