Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto vlucht bij grenscontrole: douanier lost schoten

Geplaatst opvrijdag 30 november 2018 - 7:32

De Belgische politie heeft geschoten bij een achtervolging die donderdagavond laat begon aan de grens tussen Maastricht en Veldwezelt.

Dat meldt Het Belang van Limburg. Drie mannen zijn uiteindelijk aangehouden.

Schoten
De achtervolging begon toen de bestuurder van een BMW er vandoor ging bij een controle aan de grens. Een Belgische douanier zette de achtervolging in, waarbij hij ook twee schoten afvuurde om de personenauto tot stoppen te brengen.

Weiland
De rit eindigde uiteindelijk in een weiland bij Vroenhoven waar de BMW vast kwam te zitten. De drie inzittenden, allemaal afkomstig uit Luik, zijn aangehouden. Zij bleken al langer door de politie te worden gezocht vanwege diefstallen en drugszaken.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen