Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto vlucht bij grenscontrole: douanier lost schoten

Geplaatst opvrijdag 30 november 2018 - 7:32

De Belgische politie heeft geschoten bij een achtervolging die donderdagavond laat begon aan de grens tussen Maastricht en Veldwezelt.

Dat meldt Het Belang van Limburg. Drie mannen zijn uiteindelijk aangehouden.

Schoten
De achtervolging begon toen de bestuurder van een BMW er vandoor ging bij een controle aan de grens. Een Belgische douanier zette de achtervolging in, waarbij hij ook twee schoten afvuurde om de personenauto tot stoppen te brengen.

Weiland
De rit eindigde uiteindelijk in een weiland bij Vroenhoven waar de BMW vast kwam te zitten. De drie inzittenden, allemaal afkomstig uit Luik, zijn aangehouden. Zij bleken al langer door de politie te worden gezocht vanwege diefstallen en drugszaken.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen