Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto vliegt uit bocht en botst tegen boom

Geplaatst opzaterdag 17 augustus 2019 - 8:03

Een auto is in de nacht van vrijdag op zaterdag uit de bocht gevlogen aan de Keunestraat in Klein Welsden. Daarna botste de bestuurder tegen een boom.

Dit gebeurde even voor 3:30 uur.

Gewond
De bestuurder van de auto raakte bij het ongeval gewond en is met nog onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Er waren geen andere voertuigen of personen betrokken bij het ongeluk, meldt een correspondent ter plaatse.

De politie onderzoekt hoe het ongeval kon gebeuren.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen