Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto vliegt over terras in Afferden: twee inzittenden gewond

Geplaatst opdinsdag 20 augustus 2019 - 22:42

Een personenauto is dinsdagavond op het Rimpelt in Afferden een terras op gevlogen.

Daarbij raakten de twee inzittenden van de auto gewond.

Niemand aanwezig
Op het terras was volgens een woordvoerder van de brandweer niemand aanwezig. Volgens een correspondent ter plekke ramde de auto een bloembak en sloeg vervolgens weer de weg op. Daar raakte hij een andere auto en kwam tot stilstand. De botsing zorgde voor een grote ravage.

Bevrijd
Een van de twee inzittenden wist op eigen kracht uit het voertuig te komen, maar een tweede persoon moest door de brandweer bevrijd worden. De laatste is overgebracht naar het ziekenhuis in Nijmegen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen