Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto vliegt in brand tijdens tanken, tankstation gespaard

Geplaatst opvrijdag 28 september 2018 - 6:07

In Weert is in de nacht van donderdag op vrijdag een auto in brand gevlogen tijdens een tankbeurt. Het tankstation bleef gespaard.

Rond 01:30 uur werd er alarm geslagen bij tankstation Meiberg langs de A2.

Rook
Volgens lokale nieuwssite Weertdegekste kwam er rook onder de motorkap vandaan tijdens het tanken. De medewerkers van het tankstation en de eigenaar van de auto duwden het rokende voertuig uit voorzorg meteen weg bij het tankstation.

Vlammen
En dat bleek een verstandige keuze. Toen de auto eenmaal op een veilige plek stond, vloog hij in brand. De wagen stond in lichterlaaie op het moment dat de brandweer arriveerde. Het vehikel is volledig in vlammen opgegaan.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen