Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto verraadt inbrekers Vlodrop

Geplaatst opwoensdag 17 december 2014 - 14:09

Twee mannen uit Roermond zijn in de nacht van dinsdag op woensdag aangehouden op verdenking van een inbraak bij een bedrijf aan de Angsterweg in Vlodrop.

Bij het pand was een raam ingeslagen en een vitrine vernield. De 33-jarige en 39-jarige mannen werden in Roermond aangehouden.

Auto
Agenten kwamen het duo op het spoor dankzij een auto die op de locatie van de inbraak was gespot. Het voertuig werd even later op de Keulsebaan in Herkenbosch aangetroffen, waarna de inzittenden werden aangehouden in Roermond.

De auto is in beslag genomen. De verdachten zitten voorlopig vast.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Geen water in delen van Roerdalen
Roermondenaar opgepakt voor overval op hotel in Vlodrop
Gehandicapte Roermondenaar al enkele dagen vermist
Notoire internetoplichter (19) uit Vlodrop weigert hulp
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen