Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto verraadt inbrekers Vlodrop

Geplaatst opwoensdag 17 december 2014 - 14:09

Twee mannen uit Roermond zijn in de nacht van dinsdag op woensdag aangehouden op verdenking van een inbraak bij een bedrijf aan de Angsterweg in Vlodrop.

Bij het pand was een raam ingeslagen en een vitrine vernield. De 33-jarige en 39-jarige mannen werden in Roermond aangehouden.

Auto
Agenten kwamen het duo op het spoor dankzij een auto die op de locatie van de inbraak was gespot. Het voertuig werd even later op de Keulsebaan in Herkenbosch aangetroffen, waarna de inzittenden werden aangehouden in Roermond.

De auto is in beslag genomen. De verdachten zitten voorlopig vast.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Geen water in delen van Roerdalen
Roermondenaar opgepakt voor overval op hotel in Vlodrop
Gehandicapte Roermondenaar al enkele dagen vermist
Notoire internetoplichter (19) uit Vlodrop weigert hulp
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen