Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto vermiste Loek Streukens in Drents kanaal gevonden

Geplaatst opzondag 26 april 2020 - 20:22

Bij de grote zoekactie in het kanaal langs de N371 in Drenthe is zondagavond de auto van de vermiste Loek Streukens (36) uit Sittard gevonden.

In de auto is een lichaam gevonden. Of het om Loek Streukens gaat, is nog niet bekend.

Schouw
Het lichaam is naar het ziekenhuis overgebracht, waar een schouw zal plaatsvinden. Ook wordt onderzocht waardoor de auto ter water is geraakt en waaraan het slachtoffer in de auto is overleden.

Telefoon
Loek Streukens wordt sinds 9 januari vermist. Hij vertrok met zijn blauwe Volkswagen Polo uit Helden en daarna werd er niets meer van hem vernomen. De politie wist uiteindelijk zijn route te traceren aan de hand van zijn bankpas en telefoon. Er werd op diezelfde dag drie keer met zijn bankpas gepind, in Maasbree en bij tankstations langs de snelweg bij Arnhem en Apeldoorn.

Rond 22:00 uur gaf zijn telefoon voor het laatst een signaal af in de buurt van Nijeveen in Drenthe.

Lees ook: Grote zoekactie in Drenthe: mogelijk naar vermiste Limburger

Zoekactie
Stichting Signi Zoekhonden heeft langs de Drentsche Hoofdvaart tussen Meppel en Havelte met speurhonden gezocht. Zij stuitten op iets waardoor de politie besloot een grote zoekactie te houden. Met behulp van duikers is zondagavond de auto gelokaliseerd. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig uit het water gehaald.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen