Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto vermiste Loek Streukens in Drents kanaal gevonden

Geplaatst opzondag 26 april 2020 - 20:22

Bij de grote zoekactie in het kanaal langs de N371 in Drenthe is zondagavond de auto van de vermiste Loek Streukens (36) uit Sittard gevonden.

In de auto is een lichaam gevonden. Of het om Loek Streukens gaat, is nog niet bekend.

Schouw
Het lichaam is naar het ziekenhuis overgebracht, waar een schouw zal plaatsvinden. Ook wordt onderzocht waardoor de auto ter water is geraakt en waaraan het slachtoffer in de auto is overleden.

Telefoon
Loek Streukens wordt sinds 9 januari vermist. Hij vertrok met zijn blauwe Volkswagen Polo uit Helden en daarna werd er niets meer van hem vernomen. De politie wist uiteindelijk zijn route te traceren aan de hand van zijn bankpas en telefoon. Er werd op diezelfde dag drie keer met zijn bankpas gepind, in Maasbree en bij tankstations langs de snelweg bij Arnhem en Apeldoorn.

Rond 22:00 uur gaf zijn telefoon voor het laatst een signaal af in de buurt van Nijeveen in Drenthe.

Lees ook: Grote zoekactie in Drenthe: mogelijk naar vermiste Limburger

Zoekactie
Stichting Signi Zoekhonden heeft langs de Drentsche Hoofdvaart tussen Meppel en Havelte met speurhonden gezocht. Zij stuitten op iets waardoor de politie besloot een grote zoekactie te houden. Met behulp van duikers is zondagavond de auto gelokaliseerd. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig uit het water gehaald.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen