Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto verliest voorbumper door botsing

Geplaatst opzaterdag 5 oktober 2019 - 16:23

De voorbumper van een auto is op de weg terechtgekomen, nadat het voertuig zaterdagmiddag in Weert in botsing kwam met een andere auto.

De bestuurders konden rond 15:15 uur een botsing op de Kempenweg niet meer voorkomen.

Ambulance
Het is niet duidelijk hoe de voertuigen op de T-splitsing op elkaar konden knalden. Ambulancepersoneel heeft volgens Weertdegekste.nl een van de inzittenden gecontroleerd op verwondingen, maar die waren niet zodanig ernstig dat degene mee moest naar het ziekenhuis.

Zwaar beschadigd
De auto's raakten zwaar beschadigd door de klap. De voorbumper van een van de betrokken voertuigen belandde op de weg. De andere auto had flinke schade aan een van de koplampen.

De vehikels zijn door een berger afgesleept.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen