Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto verliest voorbumper door botsing

Geplaatst opzaterdag 5 oktober 2019 - 16:23

De voorbumper van een auto is op de weg terechtgekomen, nadat het voertuig zaterdagmiddag in Weert in botsing kwam met een andere auto.

De bestuurders konden rond 15:15 uur een botsing op de Kempenweg niet meer voorkomen.

Ambulance
Het is niet duidelijk hoe de voertuigen op de T-splitsing op elkaar konden knalden. Ambulancepersoneel heeft volgens Weertdegekste.nl een van de inzittenden gecontroleerd op verwondingen, maar die waren niet zodanig ernstig dat degene mee moest naar het ziekenhuis.

Zwaar beschadigd
De auto's raakten zwaar beschadigd door de klap. De voorbumper van een van de betrokken voertuigen belandde op de weg. De andere auto had flinke schade aan een van de koplampen.

De vehikels zijn door een berger afgesleept.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen