Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto verdachten liquidatie Kemal Zengin uitgebrand gevonden

Geplaatst opdinsdag 7 november 2017 - 21:36

In Amersfoort is de auto van de verdachte(n) van de liquidatie van Kemal Zengin een dag na de schietpartij uitgebrand teruggevonden.

Dat vertelt de broer van Kemal, Engin Zengin, in een interview met De Limburger.

Wapen
De broer vraagt zich af waarom de verdachte(n) nog zo ver hebben kunnen komen. De Volkswagen Caddy was namelijk gestolen. In de afgebrandde auto werd nog wel een wapen teruggevonden.

Politiekrapte
Daarnaast vindt Kemal's broer dat hij en de nabestaanden weinig informatie van de politie hebben gekregen. De politie zou de moordzaak vanwege krapte op de werkvloer even geparkeerd hebben. De familie heeft daarna niks meer over het onderzoek gehoord en is hierdoor zwaar beledigd.

Lees ook: Politie mist mankracht en laat moordzaken liggen

Kemal Zengin werd op 22 augustus doodgeschoten aan de Klingerbergsingel in Blerick.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen