Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto slaat over de kop op A67: bestuurder ernstig gewond

Geplaatst opmaandag 2 september 2019 - 6:26

Bij een ernstig ongeluk met een busje en een personenauto op de A67 is een man zwaargewond geraakt. De snelweg is richting Venlo ter hoogte van Liessel enkele uren dicht geweest.

Het ongeluk gebeurde in de nacht van zondag op maandag rond 1:00 uur, vlak voor de afrit richting Liessel.

Op de kop
Door de botsing belandde de auto op zijn dak en de bestuurder kwam knel te zitten in het voertuig. De brandweer moest eraan te pas komen om hem uit zijn benarde positie te bevrijden. De man raakte door het ongeval ernstig gewond.

Traumaheli
De opgeroepen traumahelikopter landde op de snelweg. Het slachtoffer is vervolgens onder begeleiding van de trauma-arts per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe de man er momenteel aan toe is. De bestuurder van het busje is met de politie meegegaan en wordt in verband met het onderzoek gehoord.

Snelweg dicht
De snelweg richting Venlo is vanwege politieonderzoek en de berging van beide voertuigen enkele uren dicht geweest. Verkeer in de richting van Venlo werd tot ongeveer 6:30 uur omgeleid. Bekijk de actuele verkeersinformatie.

Stem op de Lage Landenlijst! Ga naar L1.nl/deLageLandenlijst

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen