Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto slaat over de kop op A67: bestuurder ernstig gewond

Geplaatst opmaandag 2 september 2019 - 6:26

Bij een ernstig ongeluk met een busje en een personenauto op de A67 is een man zwaargewond geraakt. De snelweg is richting Venlo ter hoogte van Liessel enkele uren dicht geweest.

Het ongeluk gebeurde in de nacht van zondag op maandag rond 1:00 uur, vlak voor de afrit richting Liessel.

Op de kop
Door de botsing belandde de auto op zijn dak en de bestuurder kwam knel te zitten in het voertuig. De brandweer moest eraan te pas komen om hem uit zijn benarde positie te bevrijden. De man raakte door het ongeval ernstig gewond.

Traumaheli
De opgeroepen traumahelikopter landde op de snelweg. Het slachtoffer is vervolgens onder begeleiding van de trauma-arts per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend hoe de man er momenteel aan toe is. De bestuurder van het busje is met de politie meegegaan en wordt in verband met het onderzoek gehoord.

Snelweg dicht
De snelweg richting Venlo is vanwege politieonderzoek en de berging van beide voertuigen enkele uren dicht geweest. Verkeer in de richting van Venlo werd tot ongeveer 6:30 uur omgeleid. Bekijk de actuele verkeersinformatie.

Stem op de Lage Landenlijst! Ga naar L1.nl/deLageLandenlijst

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen