Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto slaat om na botsing in Weert

Geplaatst opzondag 20 oktober 2019 - 7:48

In Weert is zaterdagnacht een auto op zijn zijkant beland na een botsing met een andere personenauto. Er raakte niemand gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 1:00 uur in de nacht van zaterdag op zondag op de Ringbaan-Noord in Weert.

Ambulance
Door een voorrangsfout kwamen de twee voertuigen met elkaar in botsing, schrijft de lokale nieuwssite Weertdegekste. Een auto sloeg door de klap om en kwam op z'n zijkant tot stilstand.

De inzittenden kwamen allemaal met de schrik vrij. Ze zijn ter plaatse door het opgeroepen ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Schade
Het gekantelde voertuig raakte beschadigd en moest door een berger afgesleept worden. De andere auto kon zijn weg vervolgen.

De Ringbaan-Noord is korte tijd afgesloten geweest vanwege het ongeval.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen