Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto slaat om na botsing in Weert

Geplaatst opzondag 20 oktober 2019 - 7:48

In Weert is zaterdagnacht een auto op zijn zijkant beland na een botsing met een andere personenauto. Er raakte niemand gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 1:00 uur in de nacht van zaterdag op zondag op de Ringbaan-Noord in Weert.

Ambulance
Door een voorrangsfout kwamen de twee voertuigen met elkaar in botsing, schrijft de lokale nieuwssite Weertdegekste. Een auto sloeg door de klap om en kwam op z'n zijkant tot stilstand.

De inzittenden kwamen allemaal met de schrik vrij. Ze zijn ter plaatse door het opgeroepen ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

Schade
Het gekantelde voertuig raakte beschadigd en moest door een berger afgesleept worden. De andere auto kon zijn weg vervolgen.

De Ringbaan-Noord is korte tijd afgesloten geweest vanwege het ongeval.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen