Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto scheert rakelings langs huis bij ongeval in Ittervoort

Geplaatst opzondag 14 juli 2019 - 6:13

Een auto is zondagmorgen vroeg naast de weg terecht gekomen in Ittervoort.

De melding van de witte auto in de berm van de Napoleonsweg werd rond 05:15 uur gedaan.

Hond had beet
Volgens een correspondent ter plaatse sloegen de twee inzittenden op de vlucht, maar heeft de bewoner van de boerderij naast de berm de hond erop losgelaten en die heeft een van de vluchters beet gehad. Uiteindelijk is het tweetal bij de kraag gevat en onder politiebegeleiding met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Voor het ongeluk op de N273 zijn brandweer, politie en ambulance opgeroepen. Het is onbekend hoe de auto net naast de woning tot stilstand is gekomen. Een berger heeft de auto opgehaald.

Foto: Track'88

De ontknoping van het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen