Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto rijdt tegen boom: traumahelikopter geland

Geplaatst opvrijdag 13 mei 2022 - 18:15

Een auto is vrijdagmiddag in Sevenum tegen een boom gereden. Een traumahelikopter werd ook naar het ongeval gestuurd.

De bestuurder botste rond 17:00 uur op de Blaktdijk tegen de boom. Het is niet duidelijk of er nog andere voertuigen bij betrokken waren.

Gewond naar ziekenhuis
De hulpdiensten kwamen massaal naar de plek van het ongeval. Ook een traumahelikopter werd ingezet. Volgens een correspondent ter plaatste zou de automobilist alleen in de wagen hebben gezeten. Het slachtoffer is behandeld door het ambulancepersoneel en naar het ziekenhuis gebracht. De traumahelikopter kon zonder slachtoffer weer opstijgen.

De weg is tijdelijk afgesloten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen