Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto rijdt tegen appartement: minstens één gewonde

Geplaatst opvrijdag 31 augustus 2018 - 2:06

Een auto is in de nacht van donderdag op vrijdag in Sittard frontaal tegen een appartement gebotst. Daarbij zou minstens één gewonde zijn gevallen.

Om 01:00 uur belandde het voertuig door nog onbekende oorzaak tegen de gevel van een appartementencomplex in de Annadaelstraat.

Brokstukken
De schade aan de woning is aanzienlijk. De auto zou de slaapkamer binnen zijn gereden. De bewoonster zegt dat brokstukken zelfs op bed zouden liggen.

Video: Track '88

Gewond
Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard van de verwondingen is niets bekend. Iemand anders is door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen