Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto rijdt struikgewas in na botsing met andere wagen

Geplaatst opmaandag 1 juli 2019 - 9:48

Een auto is in een struikgewas tot stilstand gekomen, nadat die in Weert in botsing kwam met een ander voertuig.

Het ongeluk met de twee auto's gebeurde rond 9:15 uur op de kruising Sint Jozefslaan en Kruisstraat.

Over het hoofd
Een van de bestuurders wilde de Kruisstraat oversteken maar zag de andere auto op de Sint Jozefslaan volgens WeertdeGekste.nl over het hoofd. Dat resulteerde in een flinke botsing. De bestuurder die met zijn voertuig in de struiken terechtkwam, raakte niet gewond. De andere automobilist moest volgens de lokale nieuwssite wel nagekeken worden in een ambulance, maar ze hoefde niet naar het ziekenhuis.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen