Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto rijdt fietsster aan in Horst: rijwiel prikt band lek

Geplaatst opzaterdag 16 oktober 2021 - 15:02

Een fietsster is op zaterdagmiddag in Horst in botsing gekomen met een automobilist. Eén van de wielen van de auto werd daarbij lek geprikt door de fiets.

Het ongeval vond plaats bij de kruising van de Americaanseweg en Westsingel.

Ziekenhuis
Ambulancepersoneel werd opgeroepen om naar de verwondingen van de fietsster te kijken. Ze werd met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Lekke band
Door de manier waarop de twee voertuigen in botsing kwamen, prikte de fiets een gat in het rechter achterwiel van de auto. Daardoor liep deze leeg. De fiets liep lichte schade op.

fiets ongeval horst 16-10 3
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen