Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto rijdt door na ongeluk met 2 gewonden bij Meerssen

Geplaatst opvrijdag 21 oktober 2016 - 6:14

Bij een aanrijding tussen twee personenauto's op de A2 bij Meerssen zijn vrijdagmorgen twee inzittenden van een auto gewond geraakt. De tweede auto ging er na het ongeluk vandoor.

Het ongeluk gebeurde rond 1:00 uur in noordelijke richting, ter hoogte van de Kruisberg.

Kerensheide
De auto met daarin de slachtoffers bleef na het ongeluk gewoon achter, de tweede auto ging er echter meteen vandoor. Die wagen werd niet veel later teruggevonden bij knooppunt Kerensheide, enkele kilometers noordelijker. De inzittende of inzittenden waren hem gesmeerd.

Vanwege het onderzoek zette de politie een deel van de snelweg af. Naar de bestuurder en mogelijke passagiers van de doorgereden auto wordt nog gezocht.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

File op A2 door aanrijding bij Kerensheide
Auto slaat over de kop op knooppunt Kerensheide
Rijbaan A76 even dicht door ongeval
Busje belandt op zijn kant op A76
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen