Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto rijdt betonblok uit grond bij verlaten parkeerplaats

Geplaatst opmaandag 10 juni 2019 - 7:40

Een auto heeft in de nacht van zondag op maandag een betonblok uit de grond gereden bij parkeerplaats Roevenpeel op de A2 in Weert.

Het eenzijdige ongeval gebeurde rond 00:45 uur. Dit meldt WeertdeGekste. De automobilist zou met de schrik vrij zijn gekomen.

Berm
Volgens de lokale website ging het mis toen de auto de A2 richting Maastricht wilde oprijden. De automobilist zag daar een betonblok in de berm over het hoofd. De klap was zo groot dat de betonblok op het wegdek terecht kwam.

De auto moest afgesleept worden door een berger.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen