Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto ramt woonhuis, bestuurder slaat op de vlucht

Geplaatst opwoensdag 24 april 2019 - 11:42

Een auto heeft in Kerkrade een woning geramd, waarna de automobilist op de vlucht is geslagen. De politie is op zoek naar de auto en de betrokken bestuurder.

De woning aan de Eygelshovergracht is in de nacht van maandag op dinsdag aanzienlijk beschadigd door het ongeval, meldt de politie op Facebook.

Woonhuis
Hoe de auto rond 03:15 uur tegen het woonhuis is geknald, is niet bekend. De automobilist is na de aanrijding ervandoor gegaan. Volgens de politie gaat het om een Opel Corsa met schade aan de rechterzijde.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen