Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto ramt winkelpand Designer Outlet Roermond

Geplaatst opwoensdag 2 januari 2019 - 11:47

Een auto heeft woensdagmorgen een gevel van een winkelpand van het Designer Outlet Roermond geramd.

Het incident gebeurde rond de klok van 11:30 uur.

Hoge snelheid
Het voertuig met Duits kenteken is op de N280 van de weg geraakt. Een correspondent ter plekke zegt dat de Range Rover met een veel te hoge snelheid heeft gereden. De auto is van de weg geraakt en via een plantsoen uiteindelijk op de laadplaats van een winkel terecht gekomen. De achterkant van het winkelpand heeft door de klap een behoorlijke schade opgelopen.

Gewonden
De inzittenden, een man en een vrouw, zijn per brancard naar de ambulances gebracht. Vervolgens zijn de gewonden naar het ziekenhuis gebracht.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen