Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto ramt paal en meterkast na mogelijke onwelwording

Geplaatst opdonderdag 14 november 2019 - 14:50

Bij een botsing in Roermond heeft een bestuurder eerst een verkeerslicht en daarna een meterkast geraakt. Vervolgens kwam de automobilist in een plantsoen tot stilstand.

Het ongeval gebeurde donderdag rond 13:15 uur op het kruispunt tussen de Bredeweg en de Maasnielderweg.

Onwel
Bij het ongeval waren geen andere auto's betrokken. De politie vermoedt dat de man achter het stuur onwel is geworden en daardoor tegen het verkeerslicht is gereden. De hulpdiensten hebben de bestuurder uit de auto gehaald en naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een politiewoordvoerder maakt hij het naar omstandigheden goed.

Schade
Door de botsing zijn zowel de auto als het verkeerslicht beschadigd. Samen met de wegbeheerder wordt gekeken hoe de schade aan het verkeerslicht opgelost kan worden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen