Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto ramt paal en meterkast na mogelijke onwelwording

Geplaatst opdonderdag 14 november 2019 - 14:50

Bij een botsing in Roermond heeft een bestuurder eerst een verkeerslicht en daarna een meterkast geraakt. Vervolgens kwam de automobilist in een plantsoen tot stilstand.

Het ongeval gebeurde donderdag rond 13:15 uur op het kruispunt tussen de Bredeweg en de Maasnielderweg.

Onwel
Bij het ongeval waren geen andere auto's betrokken. De politie vermoedt dat de man achter het stuur onwel is geworden en daardoor tegen het verkeerslicht is gereden. De hulpdiensten hebben de bestuurder uit de auto gehaald en naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een politiewoordvoerder maakt hij het naar omstandigheden goed.

Schade
Door de botsing zijn zowel de auto als het verkeerslicht beschadigd. Samen met de wegbeheerder wordt gekeken hoe de schade aan het verkeerslicht opgelost kan worden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen