Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto ramt paal en meterkast na mogelijke onwelwording

Geplaatst opdonderdag 14 november 2019 - 14:50

Bij een botsing in Roermond heeft een bestuurder eerst een verkeerslicht en daarna een meterkast geraakt. Vervolgens kwam de automobilist in een plantsoen tot stilstand.

Het ongeval gebeurde donderdag rond 13:15 uur op het kruispunt tussen de Bredeweg en de Maasnielderweg.

Onwel
Bij het ongeval waren geen andere auto's betrokken. De politie vermoedt dat de man achter het stuur onwel is geworden en daardoor tegen het verkeerslicht is gereden. De hulpdiensten hebben de bestuurder uit de auto gehaald en naar het ziekenhuis gebracht. Volgens een politiewoordvoerder maakt hij het naar omstandigheden goed.

Schade
Door de botsing zijn zowel de auto als het verkeerslicht beschadigd. Samen met de wegbeheerder wordt gekeken hoe de schade aan het verkeerslicht opgelost kan worden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen