Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto raakt van N280 en botst tegen boom: één gewonde

Geplaatst opdonderdag 3 januari 2019 - 3:02

Op de N280 in Baexem is in de nacht van woensdag op donderdag een gewonde gevallen bij een eenzijdig ongeval.

Het incident gebeurde rond 02:15 uur op de Rijksweg ter hoogte van de bushalte tegenover het asielzoekerscentrum in Baexem.

Gewond
De Mini zou volgens WeertdeGekste.nl door onbekende oorzaak van de weg zijn geraakt en door een klein bosje zijn geschoten. Het voertuig kwam vervolgens tegen een boom tot stilstand. Bij die botsing raakte één inzittende gewond.

Hoe het slachtoffer eraan toe is, is niet bekend. Het is niet duidelijk wat de oorzaak is dat de auto naast de weg terechtkwam.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen