Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto raakt van de weg en knalt tegen paal

Geplaatst opdonderdag 12 mei 2022 - 18:29

In Ven-Zelderheide is een automobilist gewond geraakt nadat hij met zijn voertuig van de weg raakte en tegen een paal tot stilstand kwam.

De bestuurder botste rond 17:10 uur op de Kleefseweg (N291) door nog onbekende oorzaak met zijn auto tegen een tegenligger. Daarna raakte het voertuig van de weg en kwam het op de stoep tegen een paal en heg tot stilstand.

Naar ziekenhuis
De automobilist is door ambulancepersoneel onderzocht en meegenomen naar het ziekenhuis. Over zijn toestand is niets bekend. De auto is weggesleept. Het verkeer op de N291 ondervond flinke hinder door het ongeval.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen