Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto raakt van de weg en belandt in sloot Nederweert

Geplaatst opzaterdag 9 maart 2019 - 17:12

Een automobilist in zaterdagmiddag met zijn auto een sloot op de Heugterbroekdijk in Nederweert in gereden.

Dat meldt nieuwssite Weertdegekste.nl.

Klem
De brandweer werd opgeroepen omdat de bestuurder mogelijk klem was komen te zitten in de auto, maar hij wist op eigen kracht uit het voortuig te komen. De man is onderzocht door het ambulancepersoneel en uit voorzorg meegenomen naar het ziekenhuis.

Lege whiskeyfles
Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend. Mogelijk was er alcohol in het spel. De politie vond een lege whiskeyfles in de gecrashte auto.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen