Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto raakt van de weg en belandt in sloot Nederweert

Geplaatst opzaterdag 9 maart 2019 - 17:12

Een automobilist in zaterdagmiddag met zijn auto een sloot op de Heugterbroekdijk in Nederweert in gereden.

Dat meldt nieuwssite Weertdegekste.nl.

Klem
De brandweer werd opgeroepen omdat de bestuurder mogelijk klem was komen te zitten in de auto, maar hij wist op eigen kracht uit het voortuig te komen. De man is onderzocht door het ambulancepersoneel en uit voorzorg meegenomen naar het ziekenhuis.

Lege whiskeyfles
Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend. Mogelijk was er alcohol in het spel. De politie vond een lege whiskeyfles in de gecrashte auto.

Deel dit bericht via
Overzicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
L1 begint met een nieuw sportprogramma: AvondGasten Sport

Vanaf maandag 5 oktober ontvangt presentator Bas van Mulken wekelijks gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen