Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto over de kop: twee gewonden bij eenzijdig ongeval

Geplaatst opvrijdag 7 juni 2019 - 15:39

Een bestuurder en een minderjarige bijrijder zijn vrijdagmiddag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de N276 in Brunssum.

Vlak voor 13:00 uur sloeg de auto over de kop op de provinciale weg.

Over de kop
Tussen de Emmaweg en de aansluiting van de buitenring is de auto van de weg geraakt, meldt ZO-NWS. Nadat de auto over de kop ging, kwam het voertuig stop in de berm. Hoe de auto van de weg heeft kunnen raken, is niet duidelijk.

Ziekenhuis
Zowel de bestuurder als de bijrijder zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De weg was na het ongeluk een klein uur dicht.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen