Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto over de kop op A2, snelweg afgesloten

Geplaatst opmaandag 9 oktober 2017 - 8:08

Door een ongeval is de A2 ter hoogte van knooppunt Kruisdonk maandagochtend enkele uren volledig afgesloten geweest. Ter hoogte van Beek was een auto over de kop geslagen.

Bij het ongeval waren meerdere voertuigen betrokken. Het is niet bekend of er bij de aanrijding iemand gewond is geraakt.

Afgesloten
Rijkswaterstaat sloot vanwege het ongeval twee rijstroken af. Het verkeer van Maastricht richting Eindhoven werd bij parkeerplaats Kruisdonk van de snelweg geleid. Bekijk de actuele verkeersinformatie.

Flinke files
Het ongeluk zorgde voor een flinke file op de snelweg. Hierdoor is ook de Koning Willem-Alexandertunnel bij Maastricht enige tijd dicht geweest. Op de wegen rond Maastricht Aachen Airport is het een grote chaos vanwege omrijdend verkeer. Automobilisten die op de oprit vanuit Amby richting de A2 in de file belanden, keren op de weg.

Lees ook: Verkeerschaos in Limburg door meerdere ongelukken

De betrokken auto's zijn inmiddels van de weg gehaald en afgevoerd. Rond 9:45 uur gaf Rijkswaterstaat de snelweg weer vrij voor het verkeer.

Foto: Patricia Happe
Foto: Rudy

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen