Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto over de kop na achtervolging, A67 richting Venlo dicht

Geplaatst opmaandag 19 september 2016 - 6:16

Een auto met vijf inzittenden is maandagochtend rond 3:45 uur op de A67 bij Mierlo over de kop geslagen. De snelweg is daardoor richting Venlo volledig afgesloten.

Aan het ongeluk zou een achtervolging door de politie vooraf gegaan zijn, schrijft Omroep Brabant. Bij de achtervolging sloeg de auto, met daarin vijf koperdieven, over de kop.

Op de vlucht
De hulpdiensten troffen ter plaatse drie gewonden aan. Zij zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Twee andere verdachten gingen er te voet vandoor. Er is nog met een politiehelikopter en politiehonden naar hen gezocht. Het is nog niet bekend of deze zoektocht iets heeft opgeleverd.

Omleiding
Vanwege het ongeval is de A67 richting Venlo volledig afgesloten. Dit gaat naar verwachting nog tot 7:30 uur duren. Rijkswaterstaat heeft een omleiding ingesteld. Verkeer richting Keulen wordt geadviseerd om te rijden over de A2, A76 en de Duitse A4. Verkeer richting Venlo kan de A2 en A73 volgen.

Foto: SQ Vision Mediaprodukties

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Limburgse politie achtervolgt en arresteert ontvoerder
Koperdieven opgepakt in Venlo na achtervolging
Vrachtwagen
Roemeen met 3000 kilo gestolen koper van A67 geplukt
Vrachtwagen gekanteld op A67 bij Venlo, chauffeur overleden
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen