Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto over de kop na achtervolging, A67 richting Venlo dicht

Geplaatst opmaandag 19 september 2016 - 6:16

Een auto met vijf inzittenden is maandagochtend rond 3:45 uur op de A67 bij Mierlo over de kop geslagen. De snelweg is daardoor richting Venlo volledig afgesloten.

Aan het ongeluk zou een achtervolging door de politie vooraf gegaan zijn, schrijft Omroep Brabant. Bij de achtervolging sloeg de auto, met daarin vijf koperdieven, over de kop.

Op de vlucht
De hulpdiensten troffen ter plaatse drie gewonden aan. Zij zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Twee andere verdachten gingen er te voet vandoor. Er is nog met een politiehelikopter en politiehonden naar hen gezocht. Het is nog niet bekend of deze zoektocht iets heeft opgeleverd.

Omleiding
Vanwege het ongeval is de A67 richting Venlo volledig afgesloten. Dit gaat naar verwachting nog tot 7:30 uur duren. Rijkswaterstaat heeft een omleiding ingesteld. Verkeer richting Keulen wordt geadviseerd om te rijden over de A2, A76 en de Duitse A4. Verkeer richting Venlo kan de A2 en A73 volgen.

Foto: SQ Vision Mediaprodukties

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Limburgse politie achtervolgt en arresteert ontvoerder
Koperdieven opgepakt in Venlo na achtervolging
Vrachtwagen
Roemeen met 3000 kilo gestolen koper van A67 geplukt
Vrachtwagen gekanteld op A67 bij Venlo, chauffeur overleden
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen