Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto over de kop na achtervolging, A67 richting Venlo dicht

Geplaatst opmaandag 19 september 2016 - 6:16

Een auto met vijf inzittenden is maandagochtend rond 3:45 uur op de A67 bij Mierlo over de kop geslagen. De snelweg is daardoor richting Venlo volledig afgesloten.

Aan het ongeluk zou een achtervolging door de politie vooraf gegaan zijn, schrijft Omroep Brabant. Bij de achtervolging sloeg de auto, met daarin vijf koperdieven, over de kop.

Op de vlucht
De hulpdiensten troffen ter plaatse drie gewonden aan. Zij zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Twee andere verdachten gingen er te voet vandoor. Er is nog met een politiehelikopter en politiehonden naar hen gezocht. Het is nog niet bekend of deze zoektocht iets heeft opgeleverd.

Omleiding
Vanwege het ongeval is de A67 richting Venlo volledig afgesloten. Dit gaat naar verwachting nog tot 7:30 uur duren. Rijkswaterstaat heeft een omleiding ingesteld. Verkeer richting Keulen wordt geadviseerd om te rijden over de A2, A76 en de Duitse A4. Verkeer richting Venlo kan de A2 en A73 volgen.

Foto: SQ Vision Mediaprodukties

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Limburgse politie achtervolgt en arresteert ontvoerder
Vrachtwagen
Roemeen met 3000 kilo gestolen koper van A67 geplukt
Koperdieven opgepakt in Venlo na achtervolging
Vrachtwagen gekanteld op A67 bij Venlo, chauffeur overleden
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen