Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto over de kop: minimaal één gewonde

Geplaatst opmaandag 23 september 2019 - 6:33

Bij een ongeluk ter hoogte van Stein is in de nacht van zondag op maandag minstens één persoon gewond geraakt.

Het ongeval vond rond 1:40 uur plaats op de A76 bij Stein in de richting van de Belgische grensplaats Maasmechelen.

Over de kop
Twee auto's waren betrokken bij het ongeluk. "Een ervan is over de kop geslingerd", laat een woordvoerder van de brandweer weten. Hij voegt toe dat de inzittenden van beide auto's zelfstandig hun voertuig wisten te verlaten.

Traumaheli
Wel was een traumahelikopter opgeroepen, om assistentie te verlenen. Of de gewonde met die helikopter naar het ziekenhuis is vervoerd, is niet bekend. Over de aard en ernst van het letsel bestaat ook nog geen duidelijkheid.

De toedracht van het ongeluk wordt onderzocht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen