Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto op zijn kop in sloot na rammen verkeerslicht

Geplaatst opwoensdag 6 februari 2019 - 7:17

Een bestuurder heeft in Weert in de nacht van dinsdag op woensdag met zijn auto een verkeerslicht geramd. De personenauto raakte van de weg en kwam op zijn kop in een sloot terecht.

De hulpdiensten werden rond 01:50 op de hoogte gebracht van het ongeval.

Sloot
De personenauto ramde een verkeerslicht op de kruising Ringbaan-Zuid/ Maaseikerweg. Volgens WeertdeGekste.nl kwam het voertuig op z'n kop in een sloot terecht, maar kon de bestuurder zelfstandig uit de auto kruipen.

Defecte verkeerslichten
Volgens de lokale website is de bestuurder per ambulance met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Inmiddels is de auto door een berger weggesleept en de gemeente Weert is in kennis gesteld over de defecte verkeerslichten.

De politie doet nog onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen