Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto op zijn kant na botsing met brommobiel

Geplaatst opmaandag 30 oktober 2017 - 14:10

Bij een aanrijding met een 45-kilometervoertuig is in Oostrum een auto op zijn kant terechtgekomen.

Het ongeluk gebeurde aan het begin van de middag op de hoek van de Carlsonstraat en de Van Leeuwenhoekstraat.

Pilaar
Waarschijnlijk zag de bestuurder van de grijze Toyota uit Duitsland de tot brommobiel omgebouwde Corsa over het hoofd. De Toyota werd in de flank geraakt en kwam daarbij op zijn kant. Tegen een betonnen pilaar kwam het voertuig tot stilstand. De Opel kon nog op eigen kracht wegrijden, de Toyota moest door een berger worden afgesleept.

Ambulancebroeders hebben de inzittenden onderzocht, maar konden geen letsel ontdekken.

Foto: SK-Media
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen