Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto op zijn kant door lantaarnpaal in Kelpen-Oler

Geplaatst opzondag 12 september 2021 - 15:22

Door een botsing met een lantaarnpaal is een auto op de N280 bij Kelpen-Oler op zijn kant beland. Voorbijgangers duwden de auto weer op alle vier de wielen, zodat de twee inzittenden konden uitstappen.

Het ongeluk gebeurde zondag rond het middaguur ter hoogte van de Begijnhofweg. De chauffeur raakte om onbekende reden van de weg en botste tegen een lantaarnpaal. Door de klap verloor het autootje zijn grip en kwam het op zijn kant terecht.

Ambulance
De inzittenden werden door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hoefden niet mee naar het ziekenhuis. Vanwege het ongeluk was de provinciale weg N280 een tijdje afgesloten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen