Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto op de zijkant in Roermond: meerdere gewonden

Geplaatst opzondag 20 juni 2021 - 19:51

Bij een ernstig ongeluk tussen twee auto's in Roermond zijn zondagavond meerdere mensen gewond geraakt.

Dat meldt een correspondent ter plaatse.

Zijkant
Het ongeval vond rond 18:45 uur plaats op de kruising van de Schout Kellenerstraat en de Elmpterweg. Om nog onduidelijke reden botsten de voertuigen tegen elkaar, daardoor belandde één auto op de zijkant. Er kwamen meerdere hulpdiensten ter plaatse om hulp te verlenen. De brandweer bevrijdde de inzittenden van de gekantelde auto.

Om te voorkomen dat de nieuwsgierige omstanders konden meekijken plaatste de brandweer een scherm.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen