Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto op de kop na botsing tegen betonnen bord op rotonde

Geplaatst opzondag 26 mei 2019 - 9:42

Een auto is in de nacht van zaterdag op zondag ondersteboven terecht gekomen op de rotonde bij Herten. Dat gebeurde nadat de bestuurder tegen een betonnen bord botste.

Het voorval deed zich rond 2:30 uur voor op de Rijksweg.

Over de kop
De automobilist reed vanuit Roermond richting Linne, toen hij volgens een correspondent door onbekende oorzaak op de rotonde tegen een betonnen bord botste. Vervolgens sloeg het voertuig over de kop. Volgens de eerste melding werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval met lichte beknelling.

De bestuurder is met onbekend letsel meegenomen naar het ziekenhuis.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen