Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto op de kop na botsing tegen betonnen bord op rotonde

Geplaatst opzondag 26 mei 2019 - 9:42

Een auto is in de nacht van zaterdag op zondag ondersteboven terecht gekomen op de rotonde bij Herten. Dat gebeurde nadat de bestuurder tegen een betonnen bord botste.

Het voorval deed zich rond 2:30 uur voor op de Rijksweg.

Over de kop
De automobilist reed vanuit Roermond richting Linne, toen hij volgens een correspondent door onbekende oorzaak op de rotonde tegen een betonnen bord botste. Vervolgens sloeg het voertuig over de kop. Volgens de eerste melding werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval met lichte beknelling.

De bestuurder is met onbekend letsel meegenomen naar het ziekenhuis.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiƫnten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiƫnt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen