Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto op de kop langs A67: een gewonde

Geplaatst opzondag 26 september 2021 - 12:34

Bij een ongeval op de A67 is een persoon gewond geraakt. Een auto raakte van de weg en belandde op de kop in de berm.

De gewonde persoon is overgebracht naar het ziekenhuis.

Maasbree
Het ongeval gebeurde rond 11:05 uur ter hoogte van Maasbree. Om nog onduidelijke reden belandde een auto op de kop in de berm langs de snelweg. Het voertuig vatte vervolgens vlam. De inzittenden konden op tijd het voertuig verlaten en werden gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Een inzittende bleek dusdanig gewond dat deze mee moest naar het ziekenhuis.

Ongeluk A67 Maasbree (26 september 2021)
Foto: Keistadnieuws

De toegesnelde brandweerlieden hadden de brand snel onder controle. Nadat een berger het voertuig rechtop zette konden ook de laatste vlammen worden gedoofd.

Afgesloten
Door de bluswerkzaamheden was de snelweg in de richting van Venlo korte tijd volledig afgesloten. Daarna was er enige tijd slechts één rijstrook beschikbaar.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen