Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto op de kop in Hegelsom: één gewonde

Geplaatst opzondag 18 oktober 2020 - 18:10

Bij een eenzijdig ongeval in Hegelsom is één gewonde gevallen.

Hoe het ongeval kon gebeuren is nog niet bekend.

Lantaarnpaal
Rond 16:45 uur werden de hulpdiensten opgeroepen naar de Stationsstraat in Hegelsom. Bij aankomst bleek een auto op de kop terecht te zijn gekomen. Daarbij is een lantaarnpaal doormidden geknakt.

Ziekenhuis
De bestuurder kon volgens een correspondent ter plaatse op eigen kracht de auto verlaten, maar werd na controle toch meegenomen naar het ziekenhuis. In het voertuig werden ook twee flessen lachgas aangetroffen, zo meldt de wijkagent op Instagram.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen