Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto op de kop in Brunssum, drie gewonden

Geplaatst opzaterdag 29 oktober 2016 - 15:25

In Brunssum is na een ongeluk vrijdagnacht een auto op de kop beland. Bij het ongeval raakten twee mannen en een vrouw gewond.

Het ongeluk tussen twee auto's gebeurde rond 02:50 uur op het Bodemplein.

Tegenstrijdig
De oorzaak van het ongeval is nog niet duidelijk. De drie betrokkenen leggen namelijk tegenstrijdige verklaringen af en ook sporenonderzoek zorgt niet voor duidelijkheid. De politie is daarom op zoek naar getuigen.

Ziekenhuis
In de auto die op de kop belandde zat een 54-jarige man uit Eygelshoven en een 34-jarige vrouw uit Heerlen. Een van hen kon op eigen kracht uit het wrak klimmen, de andere moest geholpen worden. Ze werden allebei naar het ziekenhuis gebracht.

De 18-jarige bestuurder uit Heerlen van de andere auto klaagde over last van de rug na het ongeluk.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Auto over de kop in Kerkrade, twee gewonden
Zwaargewonden bij ernstig ongeluk Heerlen
Gewonden door aanrijding met Arriva-bus in Eygelshoven
Motorrijder onder auto in Heerlen
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen