Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto op de kop in Brunssum, drie gewonden

Geplaatst opzaterdag 29 oktober 2016 - 15:25

In Brunssum is na een ongeluk vrijdagnacht een auto op de kop beland. Bij het ongeval raakten twee mannen en een vrouw gewond.

Het ongeluk tussen twee auto's gebeurde rond 02:50 uur op het Bodemplein.

Tegenstrijdig
De oorzaak van het ongeval is nog niet duidelijk. De drie betrokkenen leggen namelijk tegenstrijdige verklaringen af en ook sporenonderzoek zorgt niet voor duidelijkheid. De politie is daarom op zoek naar getuigen.

Ziekenhuis
In de auto die op de kop belandde zat een 54-jarige man uit Eygelshoven en een 34-jarige vrouw uit Heerlen. Een van hen kon op eigen kracht uit het wrak klimmen, de andere moest geholpen worden. Ze werden allebei naar het ziekenhuis gebracht.

De 18-jarige bestuurder uit Heerlen van de andere auto klaagde over last van de rug na het ongeluk.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Auto over de kop in Kerkrade, twee gewonden
Zwaargewonden bij ernstig ongeluk Heerlen
Gewonden door aanrijding met Arriva-bus in Eygelshoven
Motorrijder onder auto in Heerlen
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen