Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto op de kop in berm bij Gulpen: bestuurder gewond

Geplaatst opzaterdag 23 mei 2020 - 15:30

Een automobilist is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval nabij Gulpen. De bestuurder belandde door nog onbekende oorzaak in de berm van de Rijksweg N278.

Dat gebeurde rond 14:10 uur. Voor zover bekend was er geen ander voertuig bij het verkeersongeval betrokken.

Takelwagen
De hulpdiensten rukten massaal uit om de inzittende uit diens benarde positie te bevrijden. Er werd onder meer een takelwagen ingezet.

Video: Track '88

Toestand
De gewonde is naar het ziekenhuis overgebracht. Over de toestand van het slachtoffer is niets bekend. Er zaten geen andere personen in de auto.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen