Overslaan en naar de inhoud gaan

Auto ondersteboven: bestuurder met politie naar ziekenhuis

Geplaatst opzondag 25 april 2021 - 9:46

Een automobilist is per ambulance en onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis gebracht nadat hij bij Molenhoek met zijn auto over de kop was geslagen.

Het ongeluk gebeurde even na middernacht op de Rijksweg N271.

Vluchtheuvel
Het ging mis toen de bestuurder een vluchtheuvel over het hoofd zag. Hij botste er vol tegenaan, reed daarbij een lantaarnpaal uit de grond en belandde ondersteboven op de weg.

Gedronken
De politie, die als eerste op de plek van het ongeval was, bevrijdde het slachtoffer uit het wrak. Daarbij biechtte de man volgens een correspondent meteen op dat hij gedronken had.

Vanwege de ravage werd de weg een tijdje afgesloten. Het autowrak is door een berger opgehaald.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen